Kanálgép

Friss topikok

Címkék

Kanálgép 2014.09.04. 17:14

Etyek - Sonkamester

Sikerült addig húznom ezt a bejegyzést, hogy újra auktuálissá vált a téma, pedig a lényege pont az lett volna, hogy mi van Etyeken a pikniken túl. Sonkamester, az van. Általában, amikor kiprobálok egy új helyet, persze benne van a pakliban az, hogy:

a) nagyon rossz lesz

b) jó lesz a kaja, de a customer service hiánya, illetve amivel ezt az űrt kitöltik, az élettől is elveszi a kedvemet

c) jó a kaja

d) jó kaja, és emberileg is pozitív impulzusok érnek.

Az itt szerzett élményeket inkább nem kategorizálnám, hanem pár szóban és sok képpel mondanám el Nektek, miért kihagyhatatlan a hely. Először is szeretném megköszönni, hogy emlékeztettek arra, milyen jó dolog is a tejföl. Sonka ide vagy oda, én már pusztán a tejföl miatt is visszatérnék.

image_120.jpg

Persze ott vannak a fantasztikus sonkák is (naná!): szarvasgombás, abált, két évig érlelt csodák!!! Na meg persze a 'karaj kenyér'. Nincs is annál jobb!

image_122.jpg

image_124.jpg

Amellett, hogy alapvetően szeretek a pozitív dolgokra koncentrálni, azt is be kell vallanom, hogy itt ha akarnék sem nagyon tudnék felmutatni negatívumot; talán a gyomrom űrtartalmát leszámítva. Na azzal egyáltalán nem voltam megelégedve. Nem találtam rá a megfelelő technikára, de bízom a fejlődésben; talán legközelebb nem a tepertővel kezdem majd, mert azt sajnos nem sikerült abbahagynom (ettem csak úgy a sonka mellé is még..), közben meg persze ügyesen pattant a kenyér is befele.

És itt került az asztalra a kacsa. Kacsazsírban sült krumplival. Kénytelen voltam segítséget kérni, de jött is azonnal az elixír:

image_127.jpg

 

Azt gondolom, csupán a fentiek alapján is egy olyan élménnyel gazdagodtam volna, ami abszolút átlagon felüli; viszont ami felejthetetlenné tette a délutánt a jó társaság mellett, az a még jobb társaság volt. Fantasztikus kiszolgálásban volt részünk, kiváló ebédhez szólt a kiváló nóta, és egyszerűen minden sonkánál jobban esett talán az a kivételes energia, ami körbelengte a helyet. Itt tényleg mindenki mestere volt annak, amit csinált.

 

Aki teheti, látogasson el Hozzájuk, de ne reggelizzetek!

 

image_123.jpg

image_121.jpg

 

Ne felejtsétek el lájkolni a blog facebook oldalát, ugyanis ott bővebb infót találtok arról, hogy hogyan nyerhetitek meg az alábbi finomságok egyikét (kesutella, bacon dzem, céklás humusz)!

R

image_128.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kanalgep.blog.hu/api/trackback/id/tr546666753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása