Kanálgép

Friss topikok

Címkék

Kanálgép 2014.07.17. 16:07

Mazel Tov - a közösségi szórakozókert

Rendhagyó módon ma nem a saját kajáimmal fogok felvágni előttetek; és igazából sokkal többről is van itt szó, mint gasztro hipszterkedésről. Július 19-én nyílik egy szuper hely, ahol a város legjobb tahini szósza mellett sok minden mást is kipróbálhattok (sőt, ki kell próbálnotok!), és mindezt egy olyan tökéletesen megkreált környezetben, ahol egyszerre mind az öt érzékszervetek megtalálja a magának valót.

image_31.jpg

image_32.jpg

image_35.jpg

image_34.jpg

image_33.jpg

Mellesleg a designért Bajor Ádi haverunknak és a kollégáinak óriás pacsi!

 

 

Mutatom a menüt:

 

A padlizsán önmagában is fantasztikus, de a szósz... a szósz kedvéért bármiből bármennyit megennél, amin rajta van. Esküszöm.

image_42.jpg

image_36.jpg

image_41.jpg

A hely egyébként számomra nem mellékesen kutyabarát!

image_38.jpg

image_40.jpg

 Amiről kép sajnos nem készült, de egy abszolút must-have, na az a csokis sült banán. Miközben ezt eszed, az utolsó gondolatod lesz a kamerát elővenni.. de így néz ki, amikor készül:

image_43.jpg

 

 

A Mazel Tov nem csak gasztronómiai, hanem kultúrális szempontból is meghatározó lesz a budapesti mindennapokban. A felnőttek szórakoztatása mellett szerveznek programokat gyerekeknek is, most szombaton például diavetítés lesz, főszerepben Misi Mókussal. Élőzene, tánc és még beszélgető est is lesz itt a közel jövőben.

A nyitás napján, július 19-én, délután 15:00-tól indulnak a programok, mindenképpen nézzetek be az Akácfa utca 47.-be!!!

 

 

A pontos programot itt megtaláljátok: 

https://www.facebook.com/mazeltovbp?ref=ts&fref=ts

 

Jó szórakozást!

R

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kanalgep.blog.hu/api/trackback/id/tr966516885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása